
Bordet vi satt ved på Aunegården

Etter 2 dagers kurs i Tromsø har jeg fått tatt temperaturen på noen av byens utesteder. Vi er så heldige at Innovasjon Norge årvisst gir oss god mat og drikke på et av byens beste matsteder. Årvisst avsluttes kvelden med en øl eller to på Vertshuset Skarven.
På Aunegården fikk vi sitte i flotte omgivelse i lokalet som tidligere var slakteri, Kjøttkrokene henger enda i taket.
Vi konstaterte imidlertid at både service og restaurantmat de siste årene har vært på nedtur i Tromsø. På Aunegården spiste vi torsk. Vi skulle ha stykker fra forparten, men ble servert stykker fra bakparten. De fleste som var der har god greie på at og fram på en torsk. Vin skulle de ha oss å velge før vi fikk vite hva vi spiste, og skulle vi ha påfyll måtte vi hente servitøren.
I og for seg var maten god, men servicen er nok på tur ned.
På vei til Skarven fikk vi vite om vulkanutbruddet på Island, fly innstillinger og dårlig sikt. Da vi kom fram dit var det flere som hadde fått samme opplysninger. Mange som skulle dra videre ble i Tromsø på ubestemt tid noe som tydelig hadde ført til stort alkoholinntak. Selv advokater fra bibelbeltet hadde fått dårlig sikt og uvanlig benstilling.
Da vi gikk, ganske tidlig, var det vulkanske brøl inne . Vi tror det ble en våt natt for mange akterutseilte i Nordens Paris.
Ha,ha .godt bilde
SvarSlett